Baristické školenia u teba doma alebo v priestoroch vašej kaviarne.

Cieľom školenia je porozumieť surovine, práci a funkcii technológii a všetkým spojitostiam s ktorými pracujete. Školenie ktoré prebieha priamo na prevádzke vášho bývania, pracoviska alebo kaviarne.

Naučíme sa všetky potrebné základy práce s kávou. Ako správne nastaviť mlynček, kedy je problém s mletím a kedy musíme zmeniť dávkovanie alebo teplotu. Dávkovanie, distribúcia a správny tamping je alfa-omega.

Každý krok je dôležitý, lebo spolu vytvárajú výsledok vo forme zážitku z pitia kávy. A ten ohodnotíte vy, vaši známi alebo zákazníci, na ktorých nesmieme nikdy zabúdať.

Technika napenenia mlieka, držania šálky a základy latte-artu. Je vizuálny detail a krásnym podpisom baristu do šálky.

Správny tréning a odborné rady vedia veľmi rýchlo pomôcť vybudovať v sebe správneho baristu. Pomôžem ti sa posunúť ďalej a uvidíš ako to ocenia hneď aj iní. 🙂